Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. + 31 6 483 10 368

Carian is een gedreven, betrokken professional die investeert in haar klanten en hun doelgroep. Zij stelt de doelgroep altijd centraal. Ook is zij niet bang uit te proberen en bestaande modellen om te vormen en toe te passen in een nieuwe context. Dankzij haar hebben we een grote inhoudelijke impuls gekregen in ons gezamenlijke traject. De samenwerking voelde als een partnership, een zeldzaamheid tegenwoordig!

Chris Kunkeler Informatie Manager Ipse de Bruggen

Carian heeft er voor gezorgd dat we 'out of the box'  konden denken. Voorheen zaten we al een tijd vast in onze oude denkwijze. Door de brainstormsessie is er ook weer een nieuw vuurtje gaan branden bij de betrokkenen en is er inspiratie deze moeilijke klus op te pakken. Carian werkt gestructureerd, doelmatig, maar ook op een ontspannen manier.  Dit maakt samenwerking zeer prettig en productief. 

Susan Hombergen - Krijger Fysiotherapeut en Onderzoeker HAGA ziekenhuis

Carian is in staat om met creatieve werkvormen en op een uitnodigende manier mensen te enthousiasmeren. Ook als het gaat om moeilijke thema's. Ze kan mensen uit hun comfortzone halen en tegelijkertijd een veilige omgeving creëren. Hierdoor komen mensen in beweging en wordt verandering gestimuleerd.

Annamarie van der Velden & Elize van Ballegooie - Expeditie Duurzame Zorg - Feijenoord