Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. + 31 6 483 10 368

Betrouwbaar en verantwoord onderzoek in het sociale domein met concrete resultaten en adviezen, dat is wat Concreet levert. Concreet staat voor onderzoek dat direct bijdraagt aan nieuw beleid of betere bedrijfsvoering. Voor adviezen die onmiddellijk toepasbaar zijn. Zo slaat Concreet een brug tussen wetenschap en praktijk.

CAREAN versterkt op flexibele basis het onderzoeksteam van Concreet en zet onderzoekers van Concreet in voor onderzoeksopdrachten.

Lees hier meer over Concreet

Improving Healthcare: Do it By Design!

MEDD is een ontwerp- en adviesbureau dat ontwerpen en oplossingen levert op basis van de behoeften van de klant, patiënten en overige zorggebruikers. MEDD verenigt hierbij kennis van gebruikers, kwaliteit en veiligheid om in co-creatie uw processen, producten en omgevingen in de zorgketen te analyseren en ontwerpen. De kracht van MEDD is hierbij grafisch in kaart brengen, van patiëntbeleving tot productgebruik, zodat u met draagvlak van uw eindgebruikers en management zelfstandig of met ondersteuning van het MEDD team uw werkzaamheden en gebruiksomgevingen aantrekkelijker en veiliger kunt maken.

Mede door Design én gedacht vanuit de klant en een veiligheids- en gebruikersperspectief resulteert de aanpak van MEDD in proces- en productverbeteringen waar zorgprofessionals trots op kunnen zijn.

CAREAN versterkt op flexibele basis het ontwerpteam van MEDD.

Ontmoet hier het MEDD team