Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. + 31 6 483 10 368

Breng ieders kennis, wensen en ideeën visueel in kaart en formuleer een goede gezamenlijk start of vervolg van jullie project.

Een goed gezamenlijk begin, of vervolg, is het halve werk. Samen kom je tot keuzes waar draagvlak voor is. CAREAN zorgt voor een vliegende start of vervolg van jullie project. Door interactieve workshops te organiseren en faciliteren. Meer info?

Krijg inzicht in de gebruikersbeleving voor en tijdens de implementatie van een (technologische) interventie en zet effectieve stappen.

Met helder zicht op de belevingswereld van zorgprofessionals en cliënten, kun je bepalen hoe je daarop kunt aansluiten.

CAREAN

onderzoekt de gebruikersbeleving en combineert dit met kennis over effectieve gedragsverandering en (technologische) interventies naar een concreet programma van eisen of stappenplan.

 Meer info?

Krijg inzicht in het effect van een (technologische) interventie. Is de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven toegenomen?

Zowel tijdens als na een project wil je graag inzicht in de effecten. CAREAN helpt vooraf om concrete doelen vast te stellen en een evaluatieplan te maken.
En natuurlijk ook met het uitvoeren van dit onderzoek. Meer info?

Een nieuwe technologie of interventie ingevoerd en getest.

CAREAN ondersteunt projectteams als procesbegeleider en hands-on-kracht bij het tot stand brengen van een verandering. Van projectplan tot dat een technologie effectief werkt of een nieuwe werkwijze gangbaar is. Meer info?